Ons aanbod

 

Inspanningstesten

- Individueel / duo

- Trainen op hartslag

- Cardiovasculaire check

- Topsportprotocol voor de 'gewone' mens

- 12 weken beweegprogramma

Houdingsanalyses

- Individueel / duo

- Houdingscorrigerende oefeningen

Training

- Personal training

- Small group training

- @Home

Programma's

- Cardio 

- Kracht 

- Functionaliteit

- Mobiliteit

Lichaamsmetingen

- Individueel / duo 

- Futrex / 4-punts

Coaching

- Online Sport coaching 

- Lifestyle coaching

 - Coaching op doelgroepen 

 

Onze formules

Trainingsschoenen

Active Start

WIE? 

Je wilt starten met bewegen en je wenst hierbij professionele begeleiding. - Je hebt te horen gekregen dat je meer moet bewegen maar weet niet hoe je hier verantwoord aan begint.

WAT? 

1. Intake 

2. Fit-/gezondheidsanalyse + lichaamsanalyse 

3. Individueel 12 weken beweegprogramma 

4. Toelichting + Persoonlijk testrapport 

5. Online Opvolging​

Vrouwen Road Biking

Fit lifestyle

WIE? 

Je lichaam is in balans en je traint veel, maar je wilt weten hoe je meer uit je lichaam en sport kan halen. Train ik wel correct?

WAT? 

1. Intake 

2. Fitheids- en lichaamsanalyse 

3. Toelichting + Testrapport

3. Persoonlijk trainingsprogramma op maat

4. Online opvolging/coaching​​

Eindstreep

Performance coaching

WIE? 

Je bent een doorwinterde sporter die enkele sportieve doelstellingen heeft en hierbij professionele begeleiding wenst.

WAT? 

1. Intake 

2. Cardio-analyse 

3. Vetmeting 

4.  Toelichting resultaten + Testrapport

5. Op maat gemaakt/gevarieerd performanceschema

6. Wekelijkse coachingsmomenten (online, telefonisch, ...)

Inspanningstesten

1. Intake

Allereerst zal je verwelkomd worden door ons team. Aan de hand van een intake bespreken we jouw doelstellingen en hoe wij jou als coaches hierbij zullen ondersteunen.

2. Fitheids- en lichaamsanalyse

Vervolgens starten we met het afnemen van een FIT- en lichaamsanalyse. De FIT-analyse wordt, op basis van je intake, een fiets – of looptest. Hierna wordt de analyse van je test, samen met je gegevens (gewicht, geslacht en leeftijd) in een visueel aantrekkelijk test- en trainingsverslag weergegeven. Op basis van wetenschappelijke inzichten en gezondheidsnormen, wordt een persoonlijke Body- en Cardio score toegekend aan je huidige fitheidstoestand. 

3. Individueel beweegprogramma 

Op basis van jouw resultaten en het voorafgaande intakegesprek, stellen wij als coach een individueel beweeg-/trainingsprogramma op. Dit volledig aangepast aan jouw noden en wensen. Het programma heeft standaard een duur van 12 weken en richt zich in de eerste instantie op het verbeteren van je uithoudingsvermogen. 

4. Toelichting

Na de recuperatie en even op adem te komen, krijg je een volledige toelichting over de testresultaten, bevindingen en jouw 12 weken beweeg-/trainingsprogramma. Na deze toelichting ben je klaar om jouw doelen te gaan realiseren. 

Praktisch: De totale duurtijd van de eerste afspraak (intake, testings, opmaken verslag en toelichting) is ongeveer 90 min. 

5. Online coaching

Naast het ontvangen van jouw individueel 12 weken cardio programma kan u ook steeds terecht bij ons Coach-team met vragen omtrent je programma. Wij zijn 24/7 beschikbaar om vragen te beantwoorden & houden wekelijks of meer (indien gewenst) contact. Wij willen uw doel mee realiseren! 

 

Body Posture Scan (houdingsanalyse)

1. Inleiding

Zitten, werken, bukken, wandelen, lopen, tillen, … we bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manier van bewegen maar sommige onbewuste gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Hieruit ontstaan klachten aan bijvoorbeeld de rug, nek of schouders. De ‘Body Posture Analyse’ (en bijhorende aanpak) is de snelste manier om een algemene indruk te krijgen van de functionele krachtwerking van een persoon waarbij op analytische wijze gezocht wordt naar een mogelijke disbalans in spierspanningen dewelke een gevolg zijn van eenzijdige (werk- )belasting of houding, overactieve en onderactieve spieren, houdingsafwkijkingen of een verkeerdelijk beweegpatroon.

2. Body Posture Analyse

Het onderzoeken, testen en meten van de lichaamshouding en de daaruit volgende bewegingen wordt een Body Posture Analyse genoemd. Een Body Posture Analyse is een basisscreening waarbij gekeken wordt naar (mogelijke) disbalans(en) in spierspanning dewelke een optimaal prestatievermogen kunnen belemmeren en waaruit (op lange termijn) blessures kunnen ontstaan.

 

3. Doelstellingen

De doelstellingen van een Body Posture Analyse zijn meervoudig:

- Blessure – preventie;

- Breng uw zwakke en/of sterke punten in kaart wat spierversterkende training betreft;

- Resultaatgericht actieplan opmaken;

- Geïndividualiseerd / op maat van een klant werken;

- Systematische en progressieve aanpak;

4. Actieplan - Programma

Teneinde de klant/deelnemer goed op weg te zetten wordt op basis van de analyse een oefeningenselectie aangeboden dewelke de klant/deelnemer grotendeels thuis en zonder al teveel hulpmiddelen kan aanvatten.